Mostbet saytı etibarlıdırmı? Rəsmi site hansıdır?
Mostbet saytı etibarlıdırmı? Rəsmi site hansıdır?
Salam, dostlar. Mən Mostbet-də oynamaq istəyirəm, amma təhlükəsizlik mənim üçün çox vacibdir. "Mostbet site" deyə axtaranda çoxlu sayt çıxır, hansının rəsmi olduğunu necə başa düşüm? Etibarlıdırmı bu sayt? Lisenziyası varmı? Mən pul yatıracağam, qorxuram ki, itirim. Kimsə uzun müddətdir istifadə edirsə, təcrübəsini bölüşə bilərmi? Rəsmi saytın dəqiq linki varmı? Bir də mobil versiyası da təhlükəsizdirmi? Çox sağ olun.
- MaksimKruglov
Re: Mostbet saytı etibarlıdırmı? Rəsmi site hansıdır?
Salam qardaş. Təhlükəsizlik məsələsi ən vacib məsələdir və mən də ilk vaxtlar eyni narahatlığı yaşayırdım. Mostbet tamamilə etibarlıdır, beynəlxalq lisenziyaya malikdir (Curacao tərəfindən verilib). Rəsmi saytı tanımaq üçün diqqət etməli olduğun ən vacib şey ünvandır. Mən həmişə mostbet site səhifəsindən girirəm, bu link birbaşa rəsmi sayta aparır. Saytda SSL şifrələmə var, yəni məlumatların qorunur. Mən illərdir oynayıram, yüzlərlə dəfə pul yatırıb çıxarmışam, heç vaxt problem yaşamamışam. Mobil versiya da eyni dərəcədə təhlükəsizdir, eyni şifrələməyə malikdir. Sənə məsləhətim, bu linkdən istifadə et, için rahat olsun. Əgər şübhələnsən, canlı dəstəklə əlaqə saxla, onlar Azərbaycan dilində kömək edərlər.