Giriş problemim var, kömək edin

Разговоры обо всем
Ответить
boriskar

Giriş problemim var, kömək edin

Сообщение boriskar »

Axşamınız xeyir, dostlar. Belə bir problemlə üzləşdim ki, bir neçə gündür sevimli saytıma daxil ola bilmirəm. Dünən hər şey qaydasında idi, bugün isə səhifə açılmır, həmişəki kimi yüklənmir. İnternetdə problem yoxdur, digər saytlar açılır. Bəlkə bloklama ola bilər? Ya da ünvan dəyişib? Mən texniki məsələlərdən o qədər də baş çıxarmıram, ona görə də sizdən soruşuram. Kiminsə başına belə bir şey gəlibmi? Əgər giriş etmək mümkün deyilsə, nə etməliyəm? Bəlkə hansısa güzgü və ya alternativ ünvan var? Hesabımda pul qalıb, narahatam ki, ona nə olacaq. Ümumiyyətlə, bu vəziyyətdə ən düzgün həll yolu nədir? Məsləhətlərinizi gözləyirəm.
LeoNN88

Re: Giriş problemim var, kömək edin

Сообщение LeoNN88 »

Salam, bu problem mənim də başıma gəlmişdi təxminən bir ay əvvəl, ilk dəfə olanda çox narahat olmuşdum. Səbəb adətən provayder tərəfindən saytın bloklanması olur, bu günlərdə tez-tez rast gəlinən haldır. Narahat olma, pulun itməyəcək, əsas odur ki, işlək bir giriş tapsan. Mənə bir dostum məsləhət gördü, mostbet com вход ünvanından istifadə edim və həqiqətən də işə yaradı. Bu, rəsmi güzgü saytdır, eyni hesab məlumatlarınla daxil ola bilərsən və balansın olduğu kimi qalacaq.
Əgər link açılmırsa, bir daha yoxla və ya brauzeri dəyiş. Bəzən VPN də kömək edə bilər, amma məncə ən asan yol işlək bir güzgü tapmaqdır. Qarşılaşdığın problem müvəqqətidi, əsas odur ki, səbirli olasan. Mən indi həmin ünvandan rahatca istifadə edirəm, heç bir lag və ya problem yoxdu. Əmin ol, hər şey qaydasına düşəcək və oynamağa davam edə biləcəksən. Ümumiyyətlə, bu cür bloklamalar adi haldır, tezliklə vərdiş edərsən.
Ответить